torstai 20. heinäkuuta 2017

Työssäoppimassa museossa


Toukokuussa 2017 aloitin kolmikuukautisen työharjoitteluni Vantaan kaupunginmuseolla. Valitsin Vantaan kaupunginmuseon työharjoittelupaikakseni, koska olen aina ollut kiinnostunut kulttuurista ja historiasta. Minua harjoittelun palkattomuus ei haitannut, päinvastoin. Halusin tulla tänne oppimaan, ja paljon olenkin oppinut!

Olen kiitollinen päästyäni tänne työharjoitteluun. Työ on ollut kiinnostavaa ja monipuolista. Olen oppinut paljon muun muassa asiakaspalvelusta, kassatyöskentelystä, museokaupan ylläpidosta ja Vantaan historiasta. Lisäksi olen oppinut Vantaan kaupungista työnantajana ja museosta työympäristönä.

Minulla alkaa syksyllä kolmas lukuvuosi Mercuriassa, kauppiaiden kauppaoppilaitoksessa, ja koen olevani oikealla alalla. Aikaisemmin olen tehnyt harjoitteluja mm. Tammiston Gigantissa. Aiempiin harjoittelupaikkoihin verrattuna Vantaan kaupunginmuseo on uniikimpi ja monipuolisempi. On ollut mukavaa oppia museon toiminnasta harjoittelun ohessa, näyttelyn avaamisesta/sulkemisesta, kassaohjelman käytöstä sekä asiakaspalvelutilanteista. Minut voi tavata museon avoinna pidossa syyskuulle saakka, ja suosittelenkin kaikkia tulemaan tutustumaan Rakkauden tiloja – Tunteiden kiitotiellä -näyttelyyn. Kaupunginmuseo sijaitsee Dixin ja Sokos Hotelli Vantaan välissä. Tervetuloa siis! Näyttelyyn on vapaa pääsy.


Aaro

Ei kommentteja: